عضو مرکز شتابدهی نوآوری از خدمت جدید خود رونمایی کرد

مدل جدید سرمایه گذاری تریگ آپ معرفی شد

زمان انتشار

دوشنبه اول مردادماه، شتاب‌دهنده تریگ‌آپ با برگزاری یک نشست خبری از تازه‌ترین خدمت خود رونمایی کرد. میکرو وی‌سی، مدل جدید سرمایه‌گذاری شتاب‌دهنده تریگ‌آپ است که به گفته مدیران این مجموعه حدود یک سال برای راه‌اندازی آن زمان صرف شده است.

شتاب‌‌دهنده تریگ‌‌آپ از اعضای مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس در هفته گذشته از مدل جدید سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌‌ها رونمایی کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد این شتاب‌‌دهنده می‌‌خواهد از طریق سرمایه‌گذاری میکرو وی‌‌سی به استارت‌آپ‌‌هایی که از یک تا ۶ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند، کمک کند. حمیدرضا علوی، معاون سرمایه‌گذاری شناسا و رئیس هیات‌مدیره شتاب‌‌دهنده تریگ‌‌آپ، درباره مدل جدید سرمایه‌گذاری این شرکت با هدف پر کردن خلأ در مراحل رشد استارت‌آپ‌‌ها گفت: «زمانی که یک تیم استارت‌آپی شروع به فعالیت می‌کند، پس از پذیرفته شدن در مراکز شتابدهی باید سراغ سرمایه‌گذاری خطرپذیر برود. این کار برای تیم‌‌های استارت‌آپی بسیار سخت است و این مدل سرمایه‌گذاری در کشور آن‌طور که باید شکل نگرفته است. در چنین خلأیی تریگ‌‌آپ روی استارت‌آپ‌‌ها، در این مرحله از بلوغ‌‌شان به عنوان یک میکرو وی‌‌سی سرمایه‌گذاری می‌کند.» به گفته او سقف سرمایه‌گذاری تریگ‌‌آپ روی استارت‌آپ‌‌ها یک میلیارد تومان است که ۶۰۰ میلیون تومان آن به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیون تومان به صورت خدمات است. او با بیان این مطلب می‌‌گوید: «البته سرمایه‌گذاری‌‌های بالای ۵ میلیارد تومان بر عهده شناسا خواهد بود.»

محمد صادق سبحانی، مدیرعامل تریگ‌‌آپ، نیز در این نشست خبری از سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی این شتاب‌دهنده روی استارت‌آپ‌‌ها خبر داد و گفت: «ما امیدواریم بتوانیم با میکرو وی‌‌سی مشکل سرمایه را برطرف کنیم. در این راستا در سال ۱۴۰۳ در مراحل مختلف شتاب‌‌دهی ۱۵۰ میلیارد تومان روی کسب و کارها سرمایه‌گذاری می‌‌کنیم. همچنین با همکاری مراکز نوآوری دانشگاهی در سراسر ایران بیش از ۴۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته‌‌ایم تا به دانشجویان کمک کنیم که با فضای کارآفرینی آشنا شوند و بدانند مسیرهایی غیر از فریلنسری پیش روی آنها وجود دارد.» او در ادامه درباره یک دهه فعالیت این شتاب‌‌دهنده توضیح داد: «تریگ‌‌آپ در یک دهه گذشته بیش از ۶۳ سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای نوپا داشته که نتیجه آن سیزده خروج موفق از این کسب و کارها بوده است. بیش از ۲‌هزار ایده و کسب و کار در این مدت بررسی شده و با ۵۶۰ گروه مصاحبه گروهی انجام شده است. همچنین بیش از ۱۶۰ تیم نیز خدمات پیش‌‌شتاب‌‌دهی دریافت کرده‌‌اند و یازده تیم را هم به مرحله پساشتاب‌‌دهی رسانده‌‌ایم.»

آلبوم تصاویر

منبع
ارسال دیدگاه

اشتراک گذاری خبر