در رویداد شب گذشته (۱ آبان)، از قرارداد جدید «الوملک» و «بیلدزآپ» رونمایی شد. طبق این قرارداد بیلدزآپ ۸ میلیارد تومان بهصورت نقد روی الوملک سرمایهگذاری میکند. بیلدزآپ از اعضای مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس است.
محمد بروجردی مدیرعامل مرکز نوآوری مهندسی و ساخت (بیلدزآپ)، از اعضای مرکز شتابدهی نوآوری در نشست خبری رونمایی از قرارداد سرمایهگذاری بیلدزآپ در الوملک که با حضور اصحاب رسانه و همزمان با تولد چهارسالگی الوملک نیز برگزار شد؛ گفت: شرکت شناسا و کیسون دو بال سرمایهگذاری روی بیلدزآپ هستند که تجربههای وسیع و چشمگیر هر دو مجموعه در دو حوزه خلق نهادهای نوآوری و صنعت ساختمان و احداث و نامداری ایشان در عرصههای ملی و بینالمللی پشتوانه بزرگی برای توفیق بیلدزآپ در اکوسیستم نوآوری کشور میباشد.
بروجردی ضمن اشاره به فعالیتهای مختلف بیلدزآپ در حوزههای گوناگون مرتبط یا صنعت ساختمان و احداث؛ هدف این سرمایهگذاری را توجه ویژه بیلدزآپ به حوزه پراپتک و ترفیع مشکلات حوزه املاک اعلام کرد و توضیح داد: ناترازیها و چالشهای حوزه مسکن و ساختمان در ایران باعث شده است حوزه پراپتک و فناوریهای مبتنی بر املاک اهمیت ویژهای پیدا کنند. پراپتک مجموعهای از فناوریهای نوین در حوزه املاک و مستغلات اشاره دارد که بهمنظور بهبود و تسهیل فرایندهای مختلف در صنعت املاک به کار گرفته شده و بهطور خاص بر نفوذ و همگرایی فناوری در بخش املاک تأکید دارد و ما هم بر این اساس بخشی از فعالیتهای خود را در بیلدزآپ بر این حوزه متمرکز کردهایم.
مهندس رضا سرخوش رئیس هیئتمدیره نوآوران کیسون و بیلدزآپ هم در ادامه به توجه کیسون و تجربه ۵۰ساله این شرکت در حوزه مهندسی و ساخت در عرصههای داخلی و بینالمللی اشاره کرد و استفاده از نوآوریها و روشهای نوین مرتبط با مهندسی و ساختوساز را جدیترین رویکرد کیسون در سالهای اخیر برشمرد.
در ادامه امید صادقی مدیرعامل الوملک هم گفت: دروازه ورود الوملک به بازار مسکن کارشناسی و قیمتگذاری ملک بوده است و ما از سال ۱۴۰۰ قیمتگذاری آنلاین ملک را به طور جدی دنبال کردهایم. پراپتک در دنیا روندهای مهمی را پشت سر گذاشته است و ما همراه با این تغییرات پیش رفتهایم.
محمدصادق سبحانی مدیرعامل تریگآپ و عضو هیئتمدیره بیلدزآپ هم به توجه ویژه این شتابدهنده به حوزه ساختمان از طریق مجموعه بیلدزآپ صحبت کرده و در همین راستا به موفقیت چشمگیر تیم ریبیلد در رویداد فناورانه تکنوفست ترکیه نیز اشاره داشت. ایشان همچنین به تبیین همکاری شکلگرفته با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری برای پشتیبانی از تیمهای حوزه ساختمان پرداخت. مهندس سید حمیدرضا علوی معاون سرمایهگذاری شناسا و نایبرئیس هیئتمدیره بیلدزآپ راهبرد شناسا ایجاد نهادهای نوآور مشترک تخصصی و همسرمایهگذاریها را از عوامل توسعه اکوسیستم استارتآپی و تلاش در گرهگشایی از چالشهای موجود صنعت عنوان نمود. در ادامه رویداد بروجردی در پاسخ به خبرنگاران مبلغ این سرمایهگذاری را ۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
سرخوش هم در پاسخ به یکی دیگر از خبرنگاران در رابطه با قانون جهش تولید دانشبنیان و انگیزه سرمایهگذاریهای کیسون در فضای استارتآپی از سال گذشته گفت: اهتمام ما نقشآفرینی مثبت در فضای نوآوری به نفع حل مسائل صنعت ساخت بوده و تاکنون از مزایای این قانون استفاده نکردهایم؛ اما در کل تلاش ما این است که بیش از آنکه آورنده سرمایه نقدی برای استارتآپها باشیم اسمارت مانی ناشی از تجارب و دانش کسب شده کیسون را در اختیارشان بگذاریم.
آلبوم تصاویر
دسترسی سریع به این مطلب